Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πιθανό θέμα βάπτισης για αγόρι


Εδώ και αρκετό καιρό έψαχνα να βρω θέμα για τη βάπτιση του μικρού μας Γιώργου! Ύστερα από ατελείωτες ώρες αναζήτησης στο google, στα forums και σε blogs κατέληξα στα επικρατέστερα!!!


1. Πρίγκιπας


Στο θέμα αυτό οι κορωνίτσες θα είχαν την τιμητική τους! Κορώνες στο προσκλητήριο, κορώνες στη μπομπονιέρα, κορώνες στο στολισμό... ακόμα και στα γλυκά! 




2. Αερόστατο


Το αερόστατο είναι ένα θέμα πρωτότυπο και καθόλου πολυφορεμένο. Δεν είχε πάει καν το μυαλό μου σε κάτι τέτοιο, μιας και δεν το έχω δει σε καμία βάφτιση (από κοντά). Στο internet όμως βρίσκεις τα πάντα! Έτσι όπως googlαρα λοιπόν για να βρω ιδέες τσουυυυυπ... πέφτω πάνω σε αυτή τη φωτό. Μια μπομπονιέρα αερόστατο, η οποία προφανώς είναι χειροποίητη!
Μου φάνηκε τόσο όμορφη και ξεχωριστή που έβαλα κι αυτή την ιδέα στο top3.





3. Θαλασσινό - Ναυτικό

Με το που είδα αυτή τη φωτογραφία, είπα εδώ είμαστε! Απλά ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ! Η εκκλησία που επιλέξαμε είναι δίπλα στη θάλασσα, οπότε αυτό το θέμα είναι το ιδανικό! Οι επιλογές που έχει κανείς διαλέγοντας αυτό το θέμα είναι πάρα πολλές! Αστερίες, καραβάκια, κοχύλια, ναύτες, άγκυρες κ.α. Το μπλε είναι και από τα αγαπημένα μου χρώματα, η θάλασσα επίσης οπότε χωρίς πολλές σκέψεις... κατέληξα εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: